Univers

Flere og flere familier efterspørger hjælp til at få taget hul på de både små og store spørgsmål om livet og døden og alt derimellem, der optager deres børn.

Derfor vil flere ”Hænge ud med Gud”

Flere og flere familier efterspørger hjælp til at få taget hul på de både små og store spørgsmål om tro og livets glæder og udfordringer. Derfor er fem kirkelige organisationer gået sammen om at udgive ”Hæng ud med Gud”. Med materialet får familier konkret hjælp til at få taget hul på at tale sammen om Gud, Jesus, Bibelen, livet og døden. En opgave flere oplever er rykket ud af familien og i stedet er blevet udliciteret til skole, kirke og menighed. Med det nye materiale er der igen mulighed for, at familien udvikler et fælles sprog for at tale om trosliv, sorg og meget mere.

”Hæng ud med Gud” giver familier mulighed for at forbinde deres åndsliv med deres hverdagsliv fx når de får hjælp og inspiration til at tale om alt fra jalousi, taknemmelighed, glæde, sorg og død i familien. Helt konkret giver materialet hjælp til at forstå nogle af Bibelens beretninger, relatere dem til hverdagslivet og giver børn og voksne mulighed for at sætte ord på og dele nogle af de tanker, vi ofte holder for os selv.

Få mere nærvær

Materialet er et fysisk hæfte, som man kan tage frem, når man vil give familien en pause fra travlhed og ”onlinetid”. Her er fokus på fordybelse og nærvær.

Materialet tager netop afsæt i Bibelen og de kristne værdier, der i høj grad præger vores hverdagsliv, normer og samfund.

Få en GRATIS smagsprøve

De står bag

”Hæng ud med Gud” er et samarbejde mellem Bibellæser-Ringen, Indre Missions Familiearbejde, Evangelisk Luthersk Missions familiearbejde, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og Luthersk Missions Børn og Unge. Projektet er støttet af Borgfonden.

Redaktionen bag ”Hæng ud med Gud” udgøres af kompetente fagfolk fra de fem organisationer med speciale og mange års erfaring i at arbejde med børn og unge.

Det’ for børn – og voksne

I ”Hæng ud med Gud” optræder to figurer: Professor G og pigen Sandra, der gennem små tegneserier, fakta- og videns-bokse guider børn og voksne gennem hæftet.

Gode erfaringer

Lea 11, Allan 39, Filip 14, Silas 9 og Henriette 39.

Familien Christensen: ”Det bedste ved materialet er, at det lægger op til gode og dybe samtaler og spørgsmål om det at være kristen i dag. Det har vi ikke før brugt så meget krudt på at sætte ord på sammen”.

Pernille Drewa Dyrhave (29), Clara (8) og Alexander (6)

”Hæng ud med Gud” hjælper min mand og jeg med at huske at få stillet de både store og små spørgsmål, som børn er optagede af og kan gå og gruble over. Jeg har et klart indtryk af, at børnene føler, at vi som forældre har været meget mere opmærksomme på, hvordan de har det, og om der er noget, vi skal have vendt sammen, efter vi er begyndt at bruge materialet”.